Tipy na darčeky od CCC


01.12.2020 - 24.12.2020

Hľadáte inšpiráciu na vianočné darčeky? Prezrite si tipy na vianočné darčeky v CCC - nájdete tu rôzne doplnky pre každého! Pripravili pre ňu, pre neho a pre deti niekoľko návrhov na darčeky. Nechajte sa inšpirovať a vyberte sa na nákupy v CCC!

Osvedčené tipy na darčeky

Pre každého z nás je obľúbeným dňom v roku, deň keď dostávame vianočné darčeky, ale aj darčeky pri iných príležitostiach. Vybrať darček pre dievča, priateľa, manželku, manžela, sestru, matku alebo starého otca však zvyčajne nie je ľahké. Našťastie existujú darčeky, ktoré sa časom stanú hitom - stavte na klasiku, módnosť a praktickosť.

Darčeky pre každú príležitosť

V CCC nájdete množstvo tipov na jedinečné darčeky, ktoré potešia bez ohľadu na ročné obdobie, typ sviatku alebo oslavy - ako vianočné darčeky, darčeky na výročie, narodeniny, Valentína atď. To je sila inšpirácie na darčeky pre ňu, pre neho ale aj pre najmenších - nájdete tu darčeky pre všetkých.

Darčeky pre ňu

Medzi tipmi na darčeky nájdete v CCC rozmanité doplnky, praktické i módne. V kolekcii sú náhrdelníky, náušnice a náramky, ktoré budú skvelým doplnkom každého outfitu. Ženy si na zimu obľúbia aj praktické doplnky, ako sú rukavice, šály a čiapky. Elegantná kožená peňaženka poteší všetky dámy. Aj kufre a kabelky sú vždy žiadané, aj keď ich každá žena má. V ponuke CCC je veľa módnych modelov, vrátane elegantných kožených kabeliek alebo klasických kabeliek v univerzálnych farbách, ako je čierna, hnedá alebo béžová.

Darčeky pre neho

Pánske a športové tašky, kufre v rôznych veľkostiach, ale aj klasické a elegantné darčeky – ako napríklad kožené peňaženky, opasky a rukavice - budú pre neho tie ideálne darčeky. Môžete si vybrať výrobky z prírodnej kože, organickej alebo semišu.

Darčeky pre deti

 

Medzi darčekmi pre deti sú hitom batohy, tašky a topánky s motívmi postáv z obľúbených filmov a rozprávok Disney, napríklad z Hviezdnych vojen, Barbie, Frozen, Marvel alebo Spiderman. Stojí za to vybrať si celé komplety, ktoré sú u nás k dispozícii, a ktoré obsahujú čiapku, šál a rukavice s hrdinami vybraných animácií! Tínedžerom sa budú páčiť aj štýlové zimné doplnky, prívesky a šperky, či chlapčenské športové tašky ideálne na tréningy.

 

Viac o CCC