KOLEKCIA TIMEOUT JESEŇ ZIMA 2021


20.09.2021 - 25.12.2021

Kolekcia Timeout predstavuje na Jeseň a Zimu 2021 celú škalu atraktívnych a klasických farieb. Od svetlých béžových tónov po hnedé, sivé a čierne.

Dámska kolekcia je oživená výraznou ružovou, ktorá sa objavuje nielen na menších kúskoch, ale tiež odvážne na zimných kabátoch. V pánskej farebnej škále sa okrem tmavomodrej a čiernej, objavujú tiež žlté a zelené tóny.

 

Obľúbené tričká majú opäť originálnu potlač.

 

V dámskej kolekcii sú veľmi jemné a ženské motívy podporené metalickými efektmi a ozdobnými kamienkami.

Pánske tričká aj v zime čerpajú z tém slnečnej Kalifornie. Medzi mikinami nájdeme ako tradičné Timeout mikiny s kapucňami a originálnymi detailamy, tak aj nové trendové kúsky.

V dámskej kolekcii sú opäť zastúpené pletené šaty, vhodné aj pod ľahké krátke bundy, k úzkym nohaviciam alebo legínam. Budete sa cítiť výborne aj keď sa vonku ochladí.

Pánske aj dámske zimné bundy vsadili na orinálne detaily a nadčasové pohodlie. Od krátkych prešívaných bundičiek až po dlhé hrejivé kabáty. V kolekcii nájdeme aj obojstranné bundy, ktoré potešia svojich majiteľov dvoma rôznymi atraktívnymi vzhľadmi.

 Po zložitom období pandémie a home office, môžeme opäť vyraziť von, do práce aj za priateľmi v originálnej voľnočasovej značke Timeout.

 

TAKE YOUR TIMEOUT !


Viac o Timeout