Náš blog

10 zásad, podľa ktorých sa riadia bohatí ľudia

Prinášame vám zopár overených rád, ktoré ak si osvojíte, už nikdy nezažijete ten nepríjemný pocit – „TÝŽDEŇ PRED VÝPLATOU“

Čítať viac

Pridal v kategórii Dobré rady a nápady , pridané 14.05.2018

Prípravy na Veľkú noc sú rôzne

O pár dní nás čaká sviatok, ktorý má síce korene najmä v kresťanstve, no v súčasnosti je vnímaný najmä marketingovým smerom. Sviatok, na ktorý sa každý pripravuje inak. Čo krajina, to iná príprava ma veľkonočné sviatky. Kým niekto sa snaží, aby bol jeho domov dokonale uprataný, iný sa sústredí najmä na svoje vnútro a rozjímanie nad smrťou a utrpením. 

Výber správnej autosedačky môže Vášmu dieťaťu zachrániť život!!!

Bezpečnosť vášho dieťaťa by pre vás, ako rodiča , mala byť na prvom mieste. Niekedy stačí málo a vy mu v prípade potreby môžete zachrániť život. Nikdy totiž neviete, kedy na ceste môže dôjsť k nehode a vy si tak budete celý život vyčítať, čo ste proti tomu mohli urobiť. 

Jablká na 10 spôsobov - ako spracovať tradičné netradične

Jeseň je už tradične spájaná s bohatou úrodou ovocia a zeleniny. Jedným z tých najobľúbenejších jesenných darov je ako inak, jablko. O tom, že jablká sa dajú využiť aj netradične Vás presvedčia recepty a tipy, ktoré sme pre Vás pripravili.

Čítať viac

Pridal v kategórii Dobré rady a nápady , pridané 19.09.2017

Máte doma prváčika? Na toto nesmiete zabudnúť.

Určite sa Vaše dieťa teší do školy a okrem radosti je potrebné pre prváčika nakúpiť rôzne pomôcky, ktoré bude počas prvého ročníka potrebovať.

Na internete nájdete všeobecne platný zoznam pomôcok, napr. takýto zoznam ponúka  informačný portál rezortu školstva. Taktiež je zvykom, že dieťa dostane pri nástupe do školy zoznam všetkých pomôcok. Každá pani učiteľka, škola, či kraj majú svoje osvedčené metódy a v praxi vyskúšané a overené pomôcky, ktoré potom odporúčajú. Môže sa aj stať, že časť pomôcok zabezpečí rodič a časť pomôcok zakúpi pani učiteľka po dohode s rodičmi, týka sa to hlavne zošitov a iných špeciálnych pracovných zošitov .

Čítať viac

Pridal v kategórii Dobré rady a nápady , pridané 03.09.2017

Si silnejšia ako si myslíš

17 ozajstných rád do života

Práve dnes môže byť vaším novým štartom do života. Ráno sa osprchujte, oblečte si svoje obľúbené oblečenie, kvapnite si pár kvapiek voňavky, ak to tak cítite, naneste si make-up, pripravte si skvelý čaj a zobnite pár sušienok. Ste pripravená na riešenie vášho dňa.

Bez ohľadu na to, že sa cítite zle alebo máte naozaj ťažký deň, tieto inšpiratívne citácie dokážu zaručene namotivovať vašu náladu, aby ste sa mohli sústrediť a zvládnuť tak ťažký deň bez problémov. Nezabudnite sa len zhlboka nadýchnuť, prečítať si citát a v duchu si ho zopakovať.

Čítať viac

Pridal v kategórii Dobré rady a nápady , pridané 23.08.2017

Ako na citlivú pokožku bábätka?

Malý človiečik,  uzlíček šťastia, nádherne voňajúce bábätko…  Toto je len zopár prívlastkov, ktoré nám napadnú keď vidíme malé dieťa.  A len mamy vedia, čo všetko sa za spokojným a krásne vyzerajúcim bábom skrýva. More lásky a najmä veľa starostlivosti. Jednou z oblastí je tiež starostlivosť o pokožku bábätka. Pokožka, ktorá sa rýchlo zväčšuje spolu s rýchlym rastom dieťaťa má extrémne sklony k vysušovaniu.  Na trhu je nespočetné množstvo kozmetických prípravkov určených pre našich najmenších. Podľa čoho si teda vybrať? Na čo si dať pozor? Zvoliť bežnú kozmetiku, či prírodné produkty?  Vyskúšali sme za Vás – kozmetiku značky mister BABY (dostať v sieti parfumérií FAnn), ktorá právom nesie označenie „baby friendly“ a v porovnaní s predraženými inými značkovými produktmi  nezaťaží ani Váš rodinný rozpočet. 

Čítať viac

Pridal v kategórii Dobré rady a nápady , pridané 09.08.2017

Slovník na cesty – s nami sa v zahraničí nestratíte

Prázdniny sú v plnom prúde a k nim neodmysliteľne patrí cestovanie. Niekto obľubuje príjemne chladivú teplotu hôr, iný osviežujúce pohladenie vody. Dovolenkové destinácie však majú jedno spoločné. Hovorí sa v nich iným jazykom než u nás. Aby ste nestratili ani tu, prinášame Vám niekoľko základných fráz, ktoré využijete  a ktoré Vám možno aj zachránia reputáciu. No veď priznajme si to sami, nie je nič horšie ako nevedieť ani poďakovať.

Čítať viac

Pridal v kategórii Dobré rady a nápady , pridané 03.07.2017

Jednoduchšie to už nejde – vyrobte si domácu zmrzlinu

Teplé letné počasie si priam žiada nejaké osvieženie a tou  najobľúbenejšou pochúťkou je zmrzlina. Dá sa konzumovať prakticky kdekoľvek a pomôže náš organizmus príjemne ochladiť.  Pripravte si vlastnú zmrzlinu do zásoby a môžete sa tak osviežiť kedykoľvek počas dňa. Okrem toho môžete využiť aj sezónne ovocie alebo vytvoriť recepty podľa vlastnej fantázie.

Čítať viac

Pridal v kategórii Dobré rady a nápady , pridané 26.06.2017