Náš blog

Módne trendy na jar 2017 (2. časť)

Pridal v kategórii Fashion , pridané 15.05.2017

A je tu pokračovanie prvého dielu – módne trendy na jar 2017. Dozviete sa, ktorý štýl je opäť v kurze, aké farby na nechty sú „must-have“ pre tohtoročnú sezónu a aké doplnky by určite nemali chýbať ani vo Vašom šatníku.

V minulom diele sme sa zaoberali vzormi, ktoré sú „in“ pre túto sezónu.  A je ich veľa – zvieracie, kvetinové, geometrické... U geometrických ešte chvíľu zostaneme. Skvele sa dá pracovať nielen so symetrickými, ale tiež aj s asymetrickými. Asymetrické vzory sú vhodné najmä pre ženy, ktoré potrebujú „zamaskovať“ určité partie. Tu si treba dať pozor na to, aby príliš výrazné tóny boli najmä na partiách, ktoré chceme zdôrazniť, nikdy nie na partiách, od ktorých chceme odpútať.

Štýl pre tohtoročnú jar sa nesie v 60-tich rokoch.  Trendy sú minisukne, puzdrové sukne (klasika, ktorá nikdy nesklame), riasené a plisované minisukne – ale len v dĺžke po kolená. Vyniknú najmä v kombinácií s hladkým jednofarebným topom, ľahkým svetrom či koženou bundičkou. Elegantný štýl podčiarknete lodičkami a balerínkami a naopak – topánkami v štýle „army“ či teniskami (ktoré sa tešia veľkej obľube už pár sezón) dáte Vášmu outfitu strohejší ráz.

Tip: nebojte sa vytiahnuť zo skrine už možno aj zabudnuté originálne kúsky. V kombinácii so  súčasnými materiálmi a strihmi tak získate jedinečný doplnok a autenticky pôsobiaci look.

Doplnky dajú nášmu outfitu ten správny ráz. Podčiarknu, osviežia, rozbijú priemerne pôsobiaci vzhľad a najmä – dajú sa kombinovať donekonečna. V kurze sú stále výrazné a žiarivé šperky: náhrdelníky, náušnice, brošne... Najmä v nežných pastelových alebo neónových a metalických farbách. Ani tu však nezabúdajte na pravidlo - menej je viac. Takže výraznému náhrdelníku by nemali konkurovať neprehliadnuteľné náušnice alebo extravagantnému prsteňu rovnako výrazný náramok.

Milujete laky na nechty? Priznám sa, že v poslednom čase sa moja zbierka rozrástla o zopár nových kúskov (počet radšej prezrádzať nebudem J ). Hitom tejto sezóny je  korálová červená a metalické odtiene zelenej, tmavofialovej a námorníckej modrej.

Medzi doplnky patria aj tašky, topánky, rôzne šatky či šály a opasky. Vo Vašom šatníku by rozhodne nemali chýbať aj v tohtoročných trendy farbách, stačí ozaj zopár kúskov, napríklad opasok, taška či čelenka do vlasov...

A nezabudnite – doplnky treba vedieť nosiť. Ani ten najúžasnejší doplnok z Vás nespraví módnu ikonu, ak sa v ňom nebudete cítiť dobre a nebudete ho nosiť s istou dávkou „grácie“ a sebavedomia.
Tip: všimnite si, ako sa chováte k Vašej taške. Snažíte sa ju „niekam“ schovať (pod stôl, vedľa stoličky...), či ju hrdo „posadíte“ vedľa seba? A chovali by ste sa takto k značkovej taške? Či už máte doplnky značkové alebo len dobre vyzerajú, noste ich hrdo. Len takto budú môcť správne podčiarknuť Váš look.   

Tak ako, zaujali Vás trendy na jar 2017? Myslím, že ponúkajú veľa možností pre rôzne vekové kategórie a štýly. Pri výbere z tejto širokej škály však majte na pamäti, že v prvom rade je dôležité, aby ste sa v danom outfite cítili príjemne a odrážali Vaše skutočné ja. Ani tie najštýlovejšie doplnky nebudú na Vás pôsobiť dobre, ak sa v nich nebudete cítiť dobre Vy sama.

Komentáre k príspevku