Náš blog

Ako sa nezblázniť z vianočných nákupov

Pridal Board Paradise v kategórii Fashion , pridané 19.12.2016

Prvú vianočnú reklamu si videl, keď si ešte behal vonku v mikine. „Last Christmas“ počuješ z rádia stále častejšie. Svojej manke si už stihol vyjesť všetky perníky a ona chúďa musí piecť odznova. Ale darčeky pre svojich milovaných stále nemáš?

Že sa vyhýbaš nákupnému ošiaľu úplne chápeme, a preto máme pre teba pár dobrých rád a tipov ako zvládnuť nákupy čo najefektívnejšie. Ideálnym darčekom pre každého z rodiny je kus kvalitného, štýlového a značkového oblečenia. Tým nikdy nič nepokazíš, naopak, nesmierne potešíš. Ak si už ozaj lost a prepadáš panike, klídek, postupuj podľa týchto bodov:

-          Vezmi do rúk papier a pero. Zamysli sa a spočítaj počet ľudí, ktorých chceš na Vianoce obdarovať.

-          Rozbi hlinené prasiatko, vytiahni ponožku, do ktorej šetríš a spočítaj cash, ktorý môžeš na darčeky minúť.

-          Úplne precíznym plánovačom odporúčame ku každej osobe zo zoznamu pripísať aj konkrétnu sumu, ktorú si ochotný na ňu minúť. Stráž si tento zoznam ako oko v hlave.

Poradíme ti „kľúč“, podľa ktorého postupovať, aby každý bol pod vianočným stromčekom vysmiaty ako lečo. Áno, aj vďaka skvelým darčekom od teba.

Pre snehofilné typy: Trávi tvoj brat alebo sestra na svahu každý zimný víkend? Paráda. Skvelým darčekom môže byť aj nová doska.  Ak ťa však rozpočet nepustí, radosť pod stromčekom zaručia snowboardové topánky, kvalitné rukavice či peckové okuliare napríklad značky Oakley. Keďže svojho súrodenca miluješ, dbaj o jeho bezpečnosť a kúp mu na svah helmu, ktorá bude ultra safe a štýlová zároveň.

Pre vybalansované typy: Prepadla frajerka, mama a aj tatko zdravému životnému štýlu? Tak sa určite venujú joge, milujú beh alebo trávia dosť času v telocvični s ďalšími podobne zameranými parťákmi. Nenechaj ich potiť sa do vyťahaných teplákov a tričiek s logom susedovej stavebnej firmy. Roxy má nádherný výber legín, tričiek, športových podprseniek. Trefa do čierneho sú aj zateplené legíny pre nadšencov behu v akomkoľvek počasí. Baby budú výskať od radosti.

Pre „street style fashion“ typy: Ak predchádzajúce návrhy na darčeky netrafili klinec po hlavičke, nevadí. V Boardparadise sa oblečie aj nešportovec. Kvalitné trendy topánky a čižmy do mesta, štýlové street bundy, rifle, košele, tričká s krátkymi aj dlhými rukávmi, kardigany. Dizajnové  ponožky Stance, farebné čiapky a šály Roxy alebo Quiksilver, ktoré na ulici nemá každý druhý, sú tiež parádnym a originálnym darčekom.

Veríme, že sme ti pomohli a už si zorientovaný. Nákupy vybavíš online alebo v kamenných obchodoch Boardparadise – Prievidza, Prešov, Trenčín alebo  v DC Store Bratislava.

...a potom sa už len vyvaľ pred telku, drink do ruky pravej, koláč do ruky ľavej a užívaj si pohodou.

 

Veselé Vianoce zo srdca želá celý tím Boardparadise.

Galéria
Komentáre k príspevku