Celoslovenský deň veselých zúbkov


27.05.2017 - 27.05.2017

27.mája 2017, 13.00 - 17.00
Príďte sa naučiť, ako sa správne starať o Vaše zúbky tak, aby boli vždy zdravé a veselé, ako aj zabaviť a osobne stretnúť so zúbkovou hliadkou na jednom z Celoslovenských dní veselých zúbkov. 

Martin Chyno Cynoranský, Zuzka Haasová, Robo Papp, Monika Haasová, Bystrík a zubná lekárka si s nami a našimi najmenšími zaspievajú zúbkové pesničky, pozrú zúbkové rozprávky a budú súťažiť o krásne ceny.

O Veselých zúbkoch

Veselé zúbky sú sociálny projekt spoločnosti Dm drogerie markt. Po obľúbenej pesničke Veselé zúbky a Inštruktážnom zúbkovom videu pripravila dm pre deti päť veselozúbkových rozprávok s pesničkami – Zubožrút, Zubné kefky, Medzizubné kamarátky, Zdravá strava a Trvalé zúbky. Vďaka nim sa hravou a veselou formou môžu rodičia a deti naučiť, prečo a hlavne ako sa treba o zúbky správne starať.

Každá rozprávka pojednáva o konkrétnej téme, ktorá je podporená aj veselou, ale zároveň poučnou pesničkou, preto je to pre deti veľmi prehľadné a zrozumiteľné. Cieľom totiž je vzbudiť  v deťoch záujem o čistenie zúbkov práve zaujímavou a hravou formou, a tak ich už v ranom veku naučiť vhodnú techniku čistenia zúbkov, aby sa im vytvorili návyky na celý život.

Srdečne vás pozývame na stretnutie so zúbkovou hliadkou .

Tešíme sa na vás a vaše zúbky !