Rezervované pre ženy – November 2018


06.12.2018 - 23.12.2018

Rezervované pre ženy“ – tradičná akcia určená pre dámy z Prešova a okolia, sa konala aj v novembri. Tento formát naberá na popularite a opäť k nám prišlo veľmi veľa prihlášok, čo nás samozrejme nesmierne teší. Do novembrovej premeny sme vybrali pani Danku – ako inak – z nášho krásneho Prešova. Danka je maminou troch detí a akurát sa po dlhej materskej dovolenke chystá nastúpiť do práce. Zverila sa nám, že si už ani nepamätá, kedy bola naposledy na kozmetike či u kaderníka a veľmi by jej pomohlo, ak by ju niekto skúsený usmernil v aktuálnych módnych trendoch.

Premenu sme naplánovali na utorok  27. novembra.

Deň sa začal už tradične  v salóne Estém, kde sme do parády vzali ruky. Po kvalitnom ošetrení sme ako konečnú úpravu zvolili klasickú jemnú japonskú manikúru. Danka nastupuje do práce ako zdravotná sestra, preto sme vybrali práve nenápadnú, no veľmi kvalitnú úpravu. Zábal rúk na zjemnenie pokožky a masáž nemohla chýbať.

Po návšteve dermato-kozmetického centra Estém  sme sa presunuli do štúdia TRIM. Danka si mohla vybrať medzi lymfodrenážnou masážou, soláriom či pedikúrou. Rozhodla sa pre 45 minútový oddych počas lymfodrenážnej kúry. A veruže padlo veľmi vhod.

Po oddychu na lôžku sme skočili na dobrý obed do Pillsner Pub Prešov, u nás v MAXe na prvom poschodí, pochutnali sme si.

Nasledoval čas na úpravu vlasov – navštívili  sme  kaderníctvo Vogue. Danka má krásne husté vlasy.  Strieborné korienky prezrádzajúce zrelosť je vždy lepšie skryť, aby žena vyzerala mladšie - profesionálna kaderníčka to teda celé vzala do svojich šikovných rúk. Prvým krokom bol výber vhodného odtieňa a následné farbenie. Spoločne s kaderníčkou sme vybrali 2 druhy farby, aby vznikla veľmi pekná orieškovo hnedá:  L‘oreal – INOA  7.0 a 5.0. Následne sa zvolil vhodný typ účesu, vlasy sme ostrihali  a konečný účes bol vytvarovaný do jemných vĺn žehličkou na kučery. Vlasy sme nechali rozpustené. Šampón, kondicionér a balzam sme použili pre poškodený typ vlasov so sklonom k masteniu.

Po kávičkovej prestávke  sme sa presunuli opäť do kozmetického Štúdia Trim. Profi kozmetička Janka sa pustila do líčenia. Líčilo sa vo výrazných tónoch, takmer až večerným líčením. Aj keď Danka zo začiatku protestovala s argumentom, že nie je zvyknutá, nakoniec sa veľmi tešila, že si nechala poradiť.  Nechali sme  poriadne vyniknúť oči . Zjednotil sa tón pleti, na líčka sme použili kvalitný rozjasňovač a celé to podčiarkli výrazným rúžom.  Výsledok bol dokonalý!

Na záver dňa sme nechali čarovať pani Simonku, majiteľku novo otvoreného butiku CATWAY. Vybralo sa niekoľko rôznorodých outfitov z novej kolekcie. Predajňa Catway poskytla outfity aj s doplnkami, kabelkami a obuvou. Veľkým prekvapením bol aj malý darček od Catway v podobe bižutérie, za čo aj v mene Danky srdečne ďakujeme. Tento deň sme si všetci krásne užili a veríme, že Danka naň bude spomínať len v dobrom. Veď ktorá z nás by odmietla taký deň?

V každej z prevádzok  nám skúsené odborníčky perfektne poradili, ako sa upraviť a nestráviť pritom dlhé hodiny .

Tak čo poviete? My sme z tejto októbrovej  premeny opäť úplne nadšení!

Dámy neváhajte a prihláste sa aj vy do tradičnej akcie „Rezervované pre ženy“, jednu z vás vyberieme ešte aj v decembri.

Prihlasovací formulár