Rezervované pre ženy – December 2018


01.01.2019 - 13.01.2019

Rezervované pre ženy“ – tradičná akcia určená pre dámy z Prešova a okolia, sa konala aj v decembri. Báli sme sa, či sa v decembrovom predvianočnom zhone bude niekomu chcieť prísť, ale chvalabohu našlo sa vás, milé dámy opäť veľké množstvo, čo nás úprimne teší. Do decembrovej premeny sme vybrali pani Miroslavu – ako inak – z nášho krásneho Prešova. Mirka  je maminou dvojročnej dcérky. Zverila sa nám, že si už ani nepamätá, kedy bola naposledy na kozmetike či u kaderníka a veľmi by jej pomohlo, ak by ju niekto skúsený usmernil v aktuálnych módnych trendoch.

Premenu sme naplánovali na utorok  18. decembra.

Deň sa začal už tradične v salóne Estém, kde sme do parády vzali pleť.  O našom dermato-estetickom centre je známe, že sa v ňom používa naozaj kvalitná kozmetika - nasledovali  kozmetické procedúry, ktoré mali regeneračný, hydratačný a omladzujúci charakter – jemný hydratačný peeling, liftingové sérum, masáž tváre, rozjasňujúca  maska a na záver jemný vyživujúci  krém. Dievčatá sa pohrali aj s obočím, vďaka ktorému tvár dostala mladistvý a optimistický výraz. Mirka má veľmi dobrú kvalitu pleti, s jemným sklonom k začervenaniu, takže procedúry mali hlavne preventívny účinok. Po návšteve dermato-kozmetického centra Estém  sme sa presunuli do štúdia TRIM. Mirka  si mohla vybrať medzi lymfodrenážnou masážou, soláriom či pedikúrou. Rozhodla sa pre 45 minútový oddych počas lymfodrenážnej kúry. Mirka ju absolvovala prvýkrát v živote, veľmi si pochvaľovala.

Po oddychu na lôžku sme skočili na dobrý obed do food court zóny u nás v MAXe na prvom poschodí, stavili sme na klasiku v Gazdovskej stodole.

Nasledoval čas na úpravu vlasov – navštívili  sme  kaderníctvo Vogue. Mirka má jemné vlasy v svetlom odtieni, podomácky odfarbovanom. Profesionálna kaderníčka to teda celé vzala do svojich šikovných rúk. Prvým krokom bol výber vhodného odtieňa a následné farbenie. Spoločne s kaderníčkou sme vybrali 2 druhy farby, aby sme spojili farebný tón - na korienky sme použili melírovací systém L’oreal. Vlásky sme pretónovali farbou Dia light od L’oreal.  Následne sa zvolil vhodný typ účesu, vlasy sme ostrihali  a konečný účes bol vytvarovaný do jemných vĺn žehličkou na kučery. Vlasy sme nechali rozpustené. Šampón, kondicionér a balzam sme použili pre poškodený typ vlasov so sklonom k masteniu, všetko veľmi kvalitnej značky KERASTASE.

Po kávičkovej prestávke  sme sa presunuli opäť do kozmetického Štúdia Trim. Profi kozmetička Paťka sa pustila do líčenia. Líčilo sa v jemných tónoch, takmer až natural líčením. Aj keď Mirka zo začiatku protestovala s argumentom, že nie je zvyknutá, nakoniec sa veľmi tešila, že si nechala poradiť.  Nechali sme  pekne vyniknúť oči . Zjednotil sa tón pleti, na líčka sme použili kvalitný rozjasňovač a celé to podčiarkli jemným telovým rúžom.  Výsledok bol dokonalý!

Na záver dňa sme nechali čarovať šikovnú pani vedúcu v butiku MOLETKA&TWIGGY. Vybralo sa niekoľko  outfitov z novej kolekcie. Keďže sa blíži čas stužkových slávností a plesov, nechali sme sa inšpirovať sezónou a vybrali sme spoločenské outfity. Predajňa MOLETKA@TWIGGY poskytla outfity aj s doplnkami, kabelkami a obuvou. Veľkým prekvapením bol aj darček od predajne v podobe bižutérie, šálu a rukavíc, za čo aj v mene Mirky srdečne ďakujeme. Tento deň sme si všetci parádne užili a veríme, že Mirka naň bude spomínať len v dobrom. Veď ktorá z nás by odmietla taký deň?

V každej z prevádzok  nám skúsené odborníčky perfektne poradili, ako sa upraviť a nestráviť pritom dlhé hodiny .

Tak čo poviete? My sme z tejto predvianočnej premeny opäť úplne nadšení!

Dámy neváhajte a prihláste sa aj vy do tradičnej akcie „Rezervované pre ženy“, pokračujeme aj v roku 2019 a  jednu z vás vyberieme po novom roku v januári.

 

MAX, bližšie k Vám

Prihlasovací formulár