Rezervované pre ženy – Január 2019


01.02.2019 - 28.02.2019

„Rezervované pre ženy“ – tradičná akcia určená pre dámy z Prešova a okolia, pokračuje aj v roku 2019! V januári sme opäť mali čo robiť, aby sme vybrali jednu z vás, keďže o túto akciu je z mesiaca na mesiac väčší záujem. Do januárovej premeny sme nakoniec vybrali pani Mariannku – ako inak – z nášho krásneho Prešova. Marianna  je slobodnou maminou dvojročnej dcérky. Zverila sa nám, že si už ani nepamätá, kedy bola naposledy na kozmetike či u kaderníka. Keďže je na Karolínku sama, nesmierne sa potešila, že sme vybrali práve ju.

Premenu sme naplánovali na utorok  29. januára.

Deň sa začal už tradične v salóne Estém, kde sme do parády vzali pleť.  O našom dermato-estetickom centre je známe, že sa v ňom používa naozaj kvalitná kozmetika. Vybrali sme ošetrenie Oligo Skin Protect/Oligo ochrana pokožky – Detoxifikácia, vyvažovanie a prevencia pred vekom s konečnou anti-oxidačnou ochranou. Toto ošetrenie okamžite hydratuje a vyvažuje, čím zvyšuje okysličovanie kožných buniek. Použitie exkluzívnej škály produktov Oligo, s  riasami a chlorellou, zaisťuje čistú pokožku a dôkladne chráni pred mestskými environmentálnymi agresormi.

Po ošetrení pleti si ako ďalšie užili Majkine ruky. Po kvalitnej manikúre sme vybrali gél-lak krásnej púdrovo - ružovej farby, kombinoval sa matný a trblietavý na jednotlivých nechtoch. Zábal rúk na zjemnenie pokožky a masáž nemohla chýbať.

Po oddychu na manikúre sme skočili na dobrý obed do našej vychytenej reštaurácie Pillsner Pub.

Nasledoval čas na úpravu vlasov – navštívili  sme  kadernícky salón Vogue. Marianna má jemné vlasy po plecia, v gaštanovom odtieni, podomácky farbené. Profesionálna kaderníčka to teda celé vzala do svojich šikovných rúk. Prvým krokom bol výber vhodného odtieňa a následné farbenie. Spoločne sme vybrali 2 druhy farby, aby sme vytvorili tzv. ombré efekt - použili sme systém farieb Redken a zosvetlili konce vlasov.  Následne sa zvolil vhodný typ účesu, vlasy sme ostrihali  a konečný účes bol vytvarovaný do jemných vĺn žehličkou na kučery. Vlasy sme nechali rozpustené. Šampón, kondicionér a balzam sme použili pre jemný typ vlasov so sklonom k lámaniu, všetko veľmi kvalitnej značky RedKen.

Po kávičkovej prestávke  sme sa presunuli do kozmetického Štúdia Trim. Profi kozmetička Janka sa pustila do líčenia. Líčilo sa vo výrazných tónoch, takmer až večerným líčením. Aj keď Majka zo začiatku protestovala s argumentom, že nie je zvyknutá, nakoniec sa veľmi tešila, že si nechala poradiť.  Nechali sme  perfektne  vyniknúť oči dymovým tieňovaním. Zjednotil sa tón pleti, použilo sa kontúrovanie tváre a na líčka sme použili kvalitný rozjasňovač. Celé to spečatili výrazným malinovým  rúžom.  Výsledok bol dokonalý!

Na záver dňa sme nechali čarovať šikovnú pani vedúcu v butiku ALLEA, ktorý ponúka vychytené značky Desigual a Mustang. Vybralo sa niekoľko  outfitov, poväčšine pre bežné nosenie do práce, či do mesta. Veľmi chick a zároveň maximálne pohodlné ženské outfity boli úplne perfektné. Predajňa ALLEA poskytla outfity aj s kabelkami. Topánky a doplnky na krk sme si požičali z predajne CCC.  Tento deň sme si všetci parádne užili a veríme, že Marianna naň bude spomínať len v dobrom. Veď ktorá z nás by odmietla taký deň?

V každej z prevádzok  nám skúsené odborníčky perfektne poradili, ako sa upraviť a nestráviť pritom dlhé hodiny .

Tak čo poviete? My sme z tejto prvej premeny 2019 opäť úplne nadšení!

Dámy neváhajte a prihláste sa aj vy do tradičnej akcie „Rezervované pre ženy“, jednu z vás vyberieme opäť v marci, keďže vo februári nás čaká špeciálna Valentínska premena.

Prihlasovací formulár