Valentínska premena s Jarkou


17.02.2020 - 29.02.2020

„Rezervované pre ženy“ je  výnimočná akcia určená pre dámy z Prešova a okolia, kedy jednej z Vás robíme radosť v podobe dňa plného relaxu, módy a zábavy v MAXe. Tentokrát sme opäť mali čo robiť, aby sme vybrali iba jednu z vás, keďže o túto akciu bol obrovský záujem. Do valentínskej premeny sme nakoniec vybrali pani Jarku – z okolia nášho krásneho Prešova. Jarka je mladou pracujúcou maminou trojročnej  dcérky. Malá už chodí do škôlky a Jarka pracuje na akademickej pôde Prešovskej Univerzity. Zverila sa nám, že si už ani nepamätá, kedy bola naposledy na kozmetike či u kaderníka. Popri práci, starostlivosti o dcérku a domček nie je času nazvyš. Nesmierne sa potešila, že sme vybrali práve ju.

Premenu sme naplánovali presne na sviatok Svätého Valentína 2020.

Deň sa začal už tradične v salóne Estém, kde sme do parády vzali pleť.  O našom dermato-estetickom centre je známe, že sa v ňom používa naozaj kvalitná kozmetika. Vybrali sme ošetrenie Oligo Skin Protect/Oligo ochrana pokožky – Detoxifikácia, vyvažovanie a prevencia pred vekom s konečnou anti-oxidačnou ochranou. Následne  sa upravilo a nafarbilo obočie. Nechýbala i jemná masáž a záverečné hydratovanie pokožky.

Po ošetrení pleti si ako ďalšie užili Jarkine ruky. Po kvalitnej manikúre sme vybrali gél-lak krásnej púdrovo - ružovej farby. Keďže Evka okrem iného má aj pedagogickú činnosť – nechty budú ešte dlho krásne upravené a zároveň veľmi decentné. Zábal rúk na zjemnenie pokožky a masáž nemohla chýbať.

Po oddychu na manikúre sme skočili na dobrý obed do našej vychytenej reštaurácie Pillsner Pub.

Nasledoval čas na úpravu vlasov – navštívili  sme  kadernícky salón Vogue. Jarka má jemné vlasy v gaštanovom odtieni, nefarbené, s výraznejším poškodením končekov. Profesionálna kaderníčka to teda celé vzala do svojich šikovných rúk. Prvým krokom bol výber vhodného odtieňa a následné farbenie. Zvolili sme techniku balayage, použil sa melír platinium plus od značky L‘oreal a následne sme to natónovali farbou dialight

Potom sa vlásky ošetrili ošetrením od značky Kérastase. Následne sa zvolil vhodný typ účesu, vlasy sme ostrihali  a konečný účes bol vytvarovaný do jemných vĺn žehličkou na kučery. Vlasy sme nechali rozpustené. Šampón, kondicionér a balzam sme použili pre jemný typ vlasov so sklonom k lámaniu, všetko veľmi kvalitnej značky INOA.

 

Po kávičkovej prestávke  sme sa presunuli do kozmetického Štúdia Trim na líčenie. Profi kozmetička Janka sa pustila do líčenia. Líčilo sa vo výrazných tónoch, takmer až večerným líčením. Aj keď Evka zo začiatku protestovala s argumentom, že nie je zvyknutá, nakoniec sa veľmi tešila, že si nechala poradiť.  Nechali sme  perfektne  vyniknúť oči dymovým tieňovaním. Zjednotil sa tón pleti, použilo sa kontúrovanie tváre a na líčka sme použili kvalitný rozjasňovač. Celé to spečatili výrazným rúžom. Úplný záver patril fixátoru make-upu, aby nám dielo vydržalo celé fotenie. Výsledok bol dokonalý!

Na koniec dňa sme nechali čarovať šikovné dievčatá v prevádzke Orsay. Vybralo sa niekoľko  outfitov, poväčšine pre bežné nosenie do práce, či do mesta. Veľmi chick a zároveň maximálne pohodlné ženské outfity boli úplne perfektné. Predajňa Orsay poskytla outfity aj s kabelkami, doplnkami. Topánky sme si požičali v predajni CCC. Jarná kolekcia je naozaj skvelá a my sme nevedeli, čo skôr vyskúšať. Tento deň sme si všetci parádne užili a veríme, že Jarka naň bude spomínať len v dobrom. Veď ktorá z nás by odmietla taký deň?

V každej z prevádzok  nám skúsené odborníčky perfektne poradili, ako sa upraviť a nestráviť pritom dlhé hodiny .

Tak čo poviete? My sme z tejto Valentínskej premeny opäť úplne nadšení!

Vpäť ďakujeme všetkým partnerským prevádzkam a spoluprácu a Warriors production za skvelé fotky.

 

MAX – bližšie k  Vám