Andiamo


Skutočným gurmánom pečieme tenkú a chrumkavú, ručne točenú pizzu. Tak ako naše staré mamy piekli chlieb tradičným spôsobom, aj my pečieme pizzu v klasickej peci na drevo. Pre zachovanie vysokej kvality a chuti používame nízkoglykemickú semolinovú múku. Ingrediencie, ako drvené paradajky, mozzarella, parmezán (parmigiano reggiano), ovčí syr (pecorino), šunky (prosciutto) a salámy používame výhradne z talianskej produkcie. Preto má naša pizza vždy výnimočnú vôňu a chuť, ktorá je podčiarkovaná nádychom dymu z bukového dreva.

Ako v správnej talianskej reštaurácii vyrábame aj domáce cestoviny z kvalitnej talianskej semolinovej múky. Naše cestovinárky ich vyrábajú podľa tradičných receptov s najvyšším dôrazom na originalitu a chuť.

Po dobrom obede, večeri alebo ku káve Vám ponúkame sladké potešenie z našej dielne. Každý deň pripravujeme čerstvé a voňavé zákusky z tých najlepších surovín.

 

Našu jedinečnú pizzu, cestoviny, dezerty ale aj mnoho iných jedál už môžete ochutnať aj v Andiamo Pizza v  ZOC MAX Prešov.

Andiamo

Otváracia doba

PO-NE: 10:00 - 22:00 hod.

Kontaktné údaje

Andiamo
0907 719 320
http://www.andiamopizza.sk/

Prebiehajúce akcie v Andiamo

Momentálne neprebiehajú žiadne akcie prevádzky