Novinky v CINEMAX


09.09.2021 - 16.09.2021

NIE JE ČAS ZOMRIEŤ

James Bond, agent 007, skončil aktívnu službu a užíva si zaslúžený oddych na Jamajke. Pokoj však nemá dlhé trvanie – objaví sa totiž jeho starý priateľ Felix Leiter z CIA a požiada ho o pomoc.

 

VTELENIE ZLA

Nový film, v ktorom sa režisér James Wan (tvorca tzv. Conjuring univerza) vracia ku svojim tvorcovským koreňom! Hlavná hrdinka Madison je vo filme paralyzovaná šokujúcimi víziami hrozivých vrážd. Jej trápenie sa ešte zhorší, keď zistí, že jej sny sú v skutočnosti realitou.

 

SPRÁVA

Siedmeho apríla 1944 sa Alfrédovi Wetzlerovi podarilo čosi jedinečné – unikol spolu s mladším väzňom Vrbom z prísne stráženého tábora smrti Osvienčimu. Cieľom úteku však nebolo zachrániť si vlastný život, ale zabrániť umieraniu tisícov ľudí. Po smrteľne nebezpečnom putovaní došli na Slovensko, kde vznikla správa o genocíde. Tajnými cestami sa dostala až do rúk Winstona Churchilla a Franklina D. Roosevelta a zasiahla do vývoja 2. svetovej vojny.

 

JEDINE TEREZA

Príbeh lásky, ktorá sa ocitla v najkritickejšom bode. Čo urobí zamilovaný človek, aby ju zachránil? Úplne všetko. Napriek tomu, že ho čakajú početné nástrahy, omyly a fatálne nedorozumenia. Láska skrátka bolí.

 

100% VLK

Každá svorka potrebuje vodcu. 100 % vlk nadväzuje na úspešné animované filmy, ktoré kombinujú príšery a hrôzostrašné kulisy so „strašidelne“ veľkou dávkou zábavy.

 

ZÁTOPEK

Film rozpráva o nezlomnej sile vôle, ktorá dodnes inšpiruje tisíce športovcov po celom svete. A tiež o jedinečnom vzťahu dvoch ľudí - Emila a Dany Zátopkových - ktorí napriek všetkým prekážkam spolu strávili celý život.


Viac o CINEMAX