Náš blog

Nebojte sa extravagancie a vyšperkujte svoj šatník

Každá žena miluje listovať v módnych magazínoch, v ktorých si vychutnáva pohľad na dokonalé oblečené modelky v exkluzívnych a často provokatívnych kúskoch. Lenže nie každá žena má i odvahu vyjsť v takýchto kúskoch na ulicu v reálnom živote. Nebojte sa byť odvážne a experimentujte s výraznejšími kúskami. Uvidíte, že si to všimne aj okolie a stanete sa skutočnou Femme Fatale, ktorú všetci obdivujú.

 

Čítať viac

Pridal v kategórii Fashion , pridané 14.08.2018

Letné účesy, vďaka ktorým nebudete sedieť v kúte.

Letné teploty a slnečné lúče v nás prebúdzajú viac slobody a nespútanosti, viac si trúfneme odhaliť, experimentovať...  Ak uvažujete nad zmenou účesu, teraz je na to ten najvhodnejší čas. Prinášame vám TOP vychytávky tohto leta, s ktorými zaručene neostanete sedieť v kúte.

Čítať viac

Pridal v kategórii Fashion , pridané 19.07.2017

Toto leto zabudnite na vysoké topánky. Trendom je pohodlnosť.

Za celé tie roky sme si my ženy už uvedomili, že niet nad pohodlnú obuv. A to najmä v lete. Akokoľvek krásne sú tie letné sandáliky usmievajúce sa na nás z výkladu, pokiaľ majú viac ako 7cm podpätok je veľmi pravdepodobné, že nás po jednom - dvoch použitiach omrzia. Koho by bavilo neustále riešiť krvavé otlaky a boľavé chodidlá?

Každopádne nezúfajte. Aj pohodlné topánky môžu byť trendy. Presne tak tomu je toto leto, kedy nám obchody ponúkajú neobmedzené variácie nízkych sandál, žabiek, espadrilliek či topánok na platforme.

My vám prinášame prehľad aktuálnych trendov letnej obuvi na rok 2017.

Čítať viac

Pridal v kategórii Fashion , pridané 20.06.2017

Módne trendy na jar 2017 (2. časť)

A je tu pokračovanie prvého dielu – módne trendy na jar 2017. Dozviete sa, ktorý štýl je opäť v kurze, aké farby na nechty sú „must-have“ pre tohtoročnú sezónu a aké doplnky by určite nemali chýbať ani vo Vašom šatníku.

Čítať viac

Pridal v kategórii Fashion , pridané 15.05.2017

Módne trendy na jar 2017

Začiatok apríla sa niesol v príjemných teplotách, ktoré v posledných dňoch trocha poklesli. Ale Vaša nálada rozhodne klesať nemusí, pretože teplejšie dni a aj noci sú otázkou už len pár hodín. A ako sa na takéto slnečné dni pripraviť? Čo si obliecť? Čo sa nosí? Pripravili sme pre Vás prehľad trendov a štýlov na túto jarnú sezónu. 

Čítať viac

Pridal A. Harská v kategórii Fashion , pridané 04.05.2017

Módny dizajn na Slovensku (2. diel)

Nedávno sme písali o slovenskej návrhárke Petre Pršovej, ktorá nám poodhalila rúšku tajomného sveta módnych dizajnérov.
Dnes Vám predstavíme ďalšiu skvelú návrhárku, Veroniku Kostkovú, ktorá taktiež pochádza z mesta módy – z Trenčína a čo viac, s Petrou sú nerozlučné kamarátky. Hoci majú spoločný ateliér, každá má svoj osobitný štýl tvorby. Veronika sa v poslednej dobe viac zamerala na tvorbu „snov“  a to návrhy svadobných šiat a doplnkov. Poďme sa pozrieť do Veronikinho rozprávkového sveta nadýchaných slávnostných látok a jedinečných doplnkov.

Čítať viac

Pridal A. Harská v kategórii Fashion , pridané 22.03.2017

Kto nemá Superstary nevie, čo je dobré

Musíte ich milovať! Legendárne tenisky rokmi prešli viacerými vylepšeniami, no zachovali si tradičné prvky. Dizajnéri populárnej športovej značky však nezaspali na vavrínoch a každý rok prinesú na trh novinky. Viete, ktoré sú trendy túto sezónu?

Kožené tenisky adidas Superstar sú typické ikonickou špičkou v tvare mušle, ktorá zapríčinila ich prezývku „shelltoe“. Superstary patria v ponuke adidas medzi stálice a na pultoch ich zoženiete vždy. Každoročne sa z nich predá najväčší počet kusov.

Ikona je len jedna

Úplnou ikonou medzi teniskami adidas Superstar sú kultové biele topánky s čiernymi pruhmi a pätou. Kožený zvršok má po bokoch perforáciu pre bezproblémovú ventiláciu. Tieto tenisky už dávno nie sú určené len na športovanie ale práve naopak, na bežné nosenie.

Skombinujete ich so všetkým

Superstary sú zaujímavé aj tým, že medzi novinkami nájdete modely, ktoré sú celé čierne alebo celé biele. Majú celokožený zvršok s kultovými detailmi, vrátene slávnej gumenej mušľovitej špičky a vsadenej podrážky so vzorom rybej kosti. Nakoľko sú iba jednej farby, skvelo ich skombinujete s akýmkoľvek outfitom.

Glamour tenisky

Lesklé Superstary sú presne to, čo zaujme ženské oko. Dámske tenisky si zachovali klasický dizajn, ktorý je však oživený tým, že je celý kovovo lesklý. Nesmú chýbať ani tri prúžky s kovovým vzhľadom. Dámsky model adidas Superstar Metal hrdo nadväzuje na klasiku a jeho kultovú špičku zahaľuje do módnych kovových odleskov. Zvršok je z čiernej kože s bielymi prúžkami. Zaujímavosťou je použitý materiál climacool, ktorý chladí celé chodidlo.

Láska pre skejterov

 

Kultové Superstary prišli vo veľkom štýle aj do sveta skejterov. Tí milujú tenisky Superstar Vulc Adv. Nechali si klasický kožený zvršok so syntetickými tromi prúžkami a originálnu gumenú mušľovitú špičku, no ako bonus pridali priľnavú vulkanizovanú podrážku Vector Traction a ľahkú vložku z absorpčnej peny, ktorá citlivo tlmí nárazy. Kombinácia týchto prvkov sa postarala o to, že skejteri hravo ovládnu dosku, pretože s ňou majú dokonalý kontakt. 

Čítať viac

Pridal Ali - Board Paradise v kategórii Fashion , pridané 14.03.2017

Módny dizajn na Slovensku

Móda, fashion, haute couture... Pod týmito slovami si väčšina z nás vybaví veľkolepé módne prehliadky, štíhle modelky, na ktorých vynikajú prekrásne kúsky oblečenia, ktorých cena sa často šplhá až do závratných výšin...
Ako sa však taký model rodí a čo všetko predchádza jeho vzniku ? Túto rúšku tajomného sveta módy nám poodhalí módna návrhárka Petra Pršová, ktorá pôsobí, ako inak než v mekke slovenskej módy, v Trenčíne. Petra má za sebou niekoľkoročné skúsenosti v oblasti odevnej tvorby, nespočetné módne prehliadky a jej modely si stále častejšie obliekajú nielen Slovenky, ale  nachádzajú si cestu aj k zahraničným zákazníčkam. A teraz Vám prinášame zopár informácií zo zákulisia dizajnérskej tvorby.   

Čítať viac

Pridal A. Harská v kategórii Fashion , pridané 27.02.2017

Vybavte sa na jarné prázdniny

Čo nevidieť budú mať školáci vytúžené jarné prázdniny, ktoré trvajú deväť dní. Je to vhodný čas na relax, turistiku, návštevu pamiatok alebo lyžovačku. Ak spolu cestuje celá rodina, nesmie sa zabudnúť na nič dôležité. Viete, čo je nevyhnutné zabaliť a čo pokojne môže ostať doma? Svetre, vetrovky, kombinézy sú objemné, a to sme ešte nespomenuli lyžiarske vybavenie. Ako sa teda zbaliť čo najšikovnejšie?

Či sa už chystá celá rodina počas prázdnin oddychovať na horách, alebo len vaša ratolesť pôjde k starým rodičom, pobaliť toho musíte veľa. Ak stále niektoré kúsky ešte nemáte v šatníku, ale túžite po niečom novom, teraz je ten správny čas nakupovať, pretože momentálne je všetko za super ceny kvôli zimnému výpredaju.

Čítať viac

Pridal Board Paradise v kategórii Fashion , pridané 14.02.2017