Rezervované pre ženy v mesiaci marec 2018


26.03.2018 - 08.04.2018

Do marcovej premeny sme vybrali p. Etelu Vargovú, ktorú do našej zmenárne prihlásila jej dcéra. Pani Etela má za sebou smutný rok, prišla o manžela a celý rok chodila v smútočnej čiernej farbe.Dcéra chcela, aby jej mama zažila pekný deň.

Tentokrát sme boli v kaderníctve pani Jarmily Grófovej, ktorá nám všetkým dala veľa užitočných rád, ako sa starať o vlasy a dokonca aj o vlasové cibuľky! Na tie mala vo svojom kaderníctve umývací krém.Pani Grófová vlasy podstatne skrátila a zafarbila na tmavšie. Strih vlasov, tvz.bob urobil to, že vlasy vyzerali oveľa „ bohatšie“.

Nasledujúca procedúra bola pedikúra v Max nails, kde si pani Etela príjemne oddýchla.

Ďalej sme pokračovali obedom v Ázijskom bistre, kde si pani Etela vybrala kuracie kúsky na zelenine a kapustový šalát.Vyzeralo to výborne a aj to tak chutilo.S dobrou náladou sme potom pokračovali posedením na výbornej kávičke v kaviarni  MANUEL  Caffé, kde sme sa o pani Etele dozvedeli viac.

Pani Etela je na dôchodku,rada trávi čas s vnúčatami,chodí na prechádzky a veľmi rada nakupuje.

Vizážistka Anna Petráková, z kozmetickej spoločnosti AVON, sa jej najskôr postarala o pleť a ukázala jej, ako zvládne sama líčenie, nakoľko sa pani Etela veľmi málo „ maľuje“. Jediný, kozmetický zákrok, čo si dala pred pár rokmi urobiť, boli permanentné spodné linky.

Líčenie zvolila vizážistka jemné a prirodzené.

Na prevádzke GATE , kde zapožičali všetky outfity,  jej naša dvorná stylistka a fotografka

p. Romana Svatíková profesionálne poradila, čo bude p. Etele svedčať.

Vyskúšali viaceré kúsky oblečenia v jemných, neónových farbách a rôznych strihov, aby sa v nich p. Etela cítila naozaj príjemne.

Darčeky podarovali tieto prevádzky:

ŠPERK Holíč – strieborná retiazka s čiernym príveskom s jemnými kamienkami

1.day - 2 ks á 3 l lisovanej šťavy za studena - FRUXI

 Korálkáreň – handmade náramok s kamienkom

AVON- kozmetický balíček(vzorky , katalóg + čistiace mlieko)

“ Bol to veľmi príjemný deň „ zhodnotila svoj deň pani Etela. My sa taktiež pripájame, deň nám ubehol, ani sme sa nenazdali a tiež sme sa cítili v jej spoločnosti fajn.

Jej „ premenu „ posúďte sami

 

Prihlasovací formulár