Rezervované pre ženy jún 2019


29.06.2019 - 10.07.2019

Do júnovej premeny sme vybrali 42-ročnú p. Lýdiu Suchovskú, ktorú z Holíča zobrala autom stylistka a fotografka Romana Svatíková, keďže sú obidve odtiaľ. Spoločne sme sa potom stretli v Beauty Hair Monna v Skalici. P.kaderníčka Monika Kudláčová  s nami spolupracovala druhý krát.Vlasy  p. Lýdii zjednotila inou farbou , nakoľko si ich p. Lýdia sama predtým zafarbila. 

Nová farba jej veľmi pristala.Rozhodli sme sa však, že z vlasov sa bude strihať minimum, keďže boli pekné , dlhé a rovné

Záverečný makeup prišla urobiť p. Anna Petráková z AVONU, s ktorou sme predtým veľmi dlho na akciách Rezervované pre ženy spolupracovali. Bolo príjemné sa opäť vidieť a porozprávať. P. Lýdia sa vôbec nemaľuje, tak sa zvolil make-up jemný, denný a dodal p. Lýdii do výrazu „ decentnosť“.

Pani Lýdia má 2- ročnú dcérku, ktorej sa celý deň venuje. Prvý krát ju nechala na tak dlhú dobu samu , iba s babkou , ale malá Eliška to perfektne zvládla.Popri domácnosti jej veľa času nezostáva na koníčky,ale predsa si občas nájde na ne čas. Bavia ju ručné práce, varenie a pečenie, zo športov bicyklovanie a plávanie.

Obed do akcie Rezervované pre ženy venovala prevádzka LOTUS BISTRO.

Oddych sme jej dopriali v podobe pedikúry na prevádzke Max nails.

Po obede sme si sadli na výbornú kávičku v kaviarni GALLERY Café,  kde sa už tradične rozprávame o živote, o deťom, práci, koníčkoch.

Oblečenie do Rezervovaného pre ženy poskytla predajňa Gate. Všetko na pani Lýdii sedelo, mala vysokú a štíhlu postavu.

O výber oblečenia sa  postarala stylistka Romanka Svatíková a všetko, čo vybrala, p. Lýdii sadlo. “ Radosť obliekať „ bola jej obľúbená veta , keď sme spoločne chodili vo vybraných outfitoch pre darčeky. Pri fotení v priestoroch MAXu sa p. Lýdia tvárila ako  správna modelka.

Darčeky, za ktoré srdečne ďakujeme, venovali tieto prevádzky:

ŠPERK Holíč  -  náušnice a náramok z ušľachtivého kovu

DOMOSS EURONICS – stolný ventilátor ( v tomto teple najžiadanejší sortiment).

1.day - 2 ks á 3 l lisovanej šťavy za studena.

Deichmann- 1 ks darčekovej poukážky v hodnote 10 €.

Kvetinárstvo TREND – ružička.

Celý deň nám opäť s pani Lýdiou rýchlo ubehol.Na konci „ premeny“ sme všetci boli spokojní, hlavne p. Lýdia, ktorá mala z premeny veľkú radosť a mohla si tento deň užívať 

 iba sama pre seba

Konečný  „výsledok „ posúďte sami

 

 

 

Prihlasovací formulár