Sú to vaše „lásočky“ ?


11.05.2021 - 30.05.2021

Sú to vaše „lásočky“ ? 

V tom prípade nie je čo riešiť! Slnko, smiech, pohoda a čas strávený s vášmu srdcu najbližšími môže byť plný štýlových malých i dospeláckych nožičiek obutých v klasike, ktorá drží krok s najnovšími trendami!

Milujete miesta, na ktorých sa vám podarí obuť celú rodinu na každú príležitosť? Najnovšia kolekcia Lasocki na jar/leto 2021 je tu pre všetky štýlové maminy, ktoré si spoločne strávený čas chcú vychutnať naplno. Prehoďte si cez rameno XL shopper kabelku a do hodinky máte vybavených všetkých členov rodiny na sezónu, ktorá rozvoniava slnkom, jahodami, sladkou zmrzlinou a spoločnými zážitkami. 


Spolu na piknik pri vode

Bez pikniku sa jar a leto neráta! Obujte sa prakticky, pohodlne a štýlovo s možnosťou kedykoľvek zošuchnúť topánku z nohy a prebehnúť sa po voňavom trávniku.

On:     Ona:   Malá nezbednica:  

Malý lapaj:


Spolu do mesta na zmrzlinu

Aj pre vás je prvý kopček zmrzliny v kornútiku zlízaný vonku na námestí taký malý sviatok? Obuv, ktorá zapadne do mestského štýlu a nezaskočí ju ani prechádzka v ležérnom tempe.

On: Ona: Malá nezbednica:

Malý lapaj:


Spolu do letného kina

Keď si rady vychutnávate voňavé letné večery s rodinou, naplánujte štýlové letné kino! Večery ešte vedia prekvapiť chladom, no vy budete vďaka kolekcii Lasocki pripravené aj na to. 

On: Ona: Malá nezbednica:


Malý lapaj:

 

Široký výber modelov nájdete v kamenných predajniach CCC alebo na www.ccc.eu/sk.



Viac o CCC