Výhercovia letnej súťaže Nakúp a vyhraj – Krížom krážom leto s MAXom


17.08.2020 - 30.08.2020

‼️Tramtadadáááá‼️

   Dnes o 12.00 hod. prebehlo žrebovanie víťazov v našej súťaži „Nakúp a vyhraj - Krížom krážom leto s MAXom“, do ktorej ste sa mohli termíne od 1.7. - 16.8. zapojiť online registráciou svojich nákupných dokladov nad 10 €.

Výhercovia sú:

6.cena:

Permanentka na 5 vstupov na pretekársky simulátor F1 v SIMRACE Žilina vyhrala pani Beáta Drahnová s nákupom na predajni PEPCO.

5.cena:

Let teplovzdušným balónom pre 1 osobu od spoločnosti BALONY.SK vyhrala pani Anna Dietrichová s nákupom v lekárni Dr. MAX.

4.cena:

Plavbu po Baťovom kanáli pre 8 osôb od Prvá plavebná spoločnosť vyhrali Marián a Miška Biresovci s nákupom v predajni 101 Drogérie.

3.cena:

Pobyt v hoteli Wellness Therma v Dunajskej Strede (2 osoby /2 noci/ polpenzia/ wellness ) + poukážku na race taxi na KTM X-BOW na pretekárskom okruhu SLOVAKIA RING vyhrala pani Michala Pecárová s nákupom v predajni GATE.

2.cena:

Pobyt v hoteli Holiday Inn Trnava (2 osoby /2 noci/ polpenzia/ wellness) vyhrala pani  Marta Tvrdíková s nákupom v predajni ALPINE PRO.

1.cena:

Pobyt v hoteli AQUACITY Poprad(2 osoby/2 noci / polpenzia/wellness ) vyhrala pani  Anna Záhumenská s nákupom v predajni PLANEO ELEKTRO.

 

Všetkým víťazom srdečne gratulujeme.

Veríme, že si tieto zážitkové ceny výhercovia "užijú" a ostatným veľmi pekne ďakujeme za účasť.