Happy Pets


Happy Pets, nie je len značka a názov, ale pre nás je to poslanie a viac ako 11 rokov sa držíme nášho motta "len to najlepšie pre Vašich miláčikov" . Vašim domácim miláčikom prinášame len tie najkvalitnejšie produkty a tým sa snažíme robiť ich šťastnými. Kvalita produktov v ponuke našich predajní zabezpečí maximálne pohodlie pre Vášho štvornohého kamaráta, zabezpečí Váš komfort a pohodlie pri chvíľach strávaných spoločne. Trvácnosť produktov z našej ponuky prispeje k ochrane životného prostredia. Áno, tým že nakúpite kvalitné produkty pre Vašich miláčikov ušetríte nielen vlastnú peňaženku ale tým že produkt bude dlhodobo funkčný, moderný a pohodlný ochránite aj životné prostredie. Urobte Vášho miláčika šťastným a my Vás odmeníme bodmi na Vašom účte. Ochráňte prírodu kúpou kvalitných produktov  a získajte ešte viac bodov vo vernostnom programe Happy Pets. Kostrou ponuky sú celosvetovo oceňované dizajnové produkty značiek Ferplast, Flexi, Trixie doplnené množstvom výnimočných produktov z dielní predovšetkým európskych dizajnérov a milovníkov zvierat.

Najväčšie šťastie je byť zdravím a kedže už Hypokrates povedal "jedlo nech je Vašim prvým liekom" tak aj túto myšlienku sme pretavili do šťastia Vašich miláčikov a na pultoch našich predajní sú len mimoriadne kvalitné krmivá a dobroty. Sortiment tých najkvalitnejších a najchutnejších tvorí Royal Canin, Acana, Brit, ND, Animonda, Versele Laga, JR Farm. Naši odborne vyškolení kolegovia Vám radi odporučia to najvhodnešie pre zdravie a krásku Vášho miláčika. 

Dokonalý interiér oživený akváriom je ideálna možnosť ako si priniesť kúsok prírody domov.  V ponuke Happy Pets je okrem kvalitných produktov pre akvaristiku aj pestrá ponuka akvarijných rastlín, rybiek a iných vodných živočíchov. JBL, SERA, Tetra, stačí si len vybrať ktorý kvalitný nemecký produkt urobí šťasnými nielen Vaše rybky ale aj Vás.

Nový miláčik u Vás doma? Urobte si radosť zajkom, škrečkom, kanárikom, korytnačkou alebo iným drobným zvieratkom. Všetky nájdete v našej ponuke a my Vám poradíme a pomôžeme urobiť ich šťastnými.  Ak sa rozdodnete pre psíka alebo mačku podporíme Vás v adopcii zvierat z útulku a spolu s Vami sa postaréme o to aby bolo čo najviac zvierat "Happy Pets"

Tešíme sa na Vás a Vašich miláčikov. 

Tím Happy Pets.

Happy Pets

Otváracia doba

09:00 – 21:00

Kontaktné údaje

Happy Pets
0917 818 013
mo14za@happypets.sk

Prebiehajúce akcie v Happy Pets

Momentálne neprebiehajú žiadne akcie prevádzky