Výstava fotografií - Charita v živote... Život v charite


06.08.2012 - 06.08.2012


Vážení zákazníci!

Srdečne Vás pozývame v termíne od 19.4.2012  na unikátnu výstavu „ Charita v živote, život v charite“ inštalovanej v prevádzke na 1. poschodí vedľa Panta rhei ( východ z eskalátorov).  Výstava bude každý štvrtok podporená zbierkou obnosenej obuvi, pre tých, ktorým chýba. Ďakujeme za pomoc, ktorá poteší chudobnejších.

www.gkcharita-po.sk





Výstava fotografií Charita v živote... Život v charita

Vo štvrtok, 19. 4. 2012 sa v ZOC MAX Prešov konalo otvorenie Výstavy fotografií terapeutov Gréckokatolíckej charity v Prešove. Rozsahom menšia, alebo obsahom bohatá výstava potrvá do konca mája a zároveň začína spoluprácu GKCH v Prešove a ZOC MAX Prešov.

Pri otvorení Mgr. Daniela Štieberová, riaditeľka ZOC MAX Prešov, ocenila spoluprácu a naznačila smer kam by sa chcelo centrum posunúť. Ing. Eduard Malatinec, zástupca riaditeľa GKCH v Prešove tiež privítal hostí a ocenil organizáciu výstavy. Bc. Michal Kall vedúci CSPS, Pod Táborom dôvodil význam takejto výstavy ako potreby „scitlivenie spoločnosti voči našim klientom".

Autormi fotografií sú Mgr. Denisa Považanová, Mgr. Roman Pavlík a Mgr. Peter Kyslan. Fotografie reportážnou aj umeleckou formou zachytávajú prácu, služby a ľudí a ich osudy v zariadeniach Gréckokatolíckej charity.

GKCH pozýva širokú verejnosť a krátke spoznanie charitatívnej práce v Prešove. Výstava otvorená každý deň a každý štvrtok je spojená so Zbierkou obnosenej obuvi.