Novú operno-baletnú sezónu v CINEMAX otvorí Belliniho Norma


26.09.2016 - 26.09.2016

Opernú sezónu Royal Opera House a zároveň tú v kinách CINEMAX otvorí nová produkcia opery Norma s hviezdnym obsadením, pod dirigentskou taktovkou Antonia Pappana. Belliniho klasická opera bel canto je plná nádherných melódií a príležitostí pre talentované operné hviezdy. Tentokrát svoj spev predvedú v hlavných úlohách bulharská sopranistka Sonya Yoncheva a maltský tenor Joseph Calleja. Táto opera je známa predovšetkým vďaka senzačnej majstrovskej árii „Casta diva“. Réžia Katalánca Alexa Ollého prináša tomuto nadčasovému príbehu lásky, súperenia a zrady odohrávajúcemu sa na pozadí vojny vo fanaticky náboženskej spoločnosti nový nádych. Kiná CINEMAX ju uvedú v priamom prenose už v pondelok 26. septembra o 20:10 s českými titulkami.

V kinách na divákov čaká ako už tradične prípitok, pohodlné sedenie, dokonalý zvuk a skvelý obraz! Jednoducho maximálny kultúrny zážitok.

Viac informácií a predaj vstupeniek na webe CINEMAX a v kinách CINEMAX BANSKÁ BYSTRICA, BRATISLAVA, KOŠICE, NITRA, POPRAD, TRENČÍN, TRNAVA a ŽILINA. 

Tešíme sa na vašu návštevu

 

Barbora Menzl Drobná, CINEMAX


Viac o CINEMAX