RAMMSTEIN V PARÍŽI: ARTMAX KONCERT


23.03.2017 - 23.03.2017

Kiná CINEMAX pripravili pre fanúšikov koncertov v kine ďalšiu lahôdku. Ide o koncert nemeckej industrial metalovej kapely z Berlína, ktorá svojou hudbou a vystúpeniami šokuje fanúšikov už viac ako 20 rokov. Záznam koncertu Rammstein v Paríži si budete môcť vychutnať už vo štvrtok 23. marca o 20:30 spolu s divákmi po celkom svete. V kinách CINEMAX BORY BRATISLAVA a CINEMAX ARENA TRNAVA so zvukom Dolby Atmos, ktorý atmosféru celého koncertu ešte umocní.

Zachytiť vo filme koncertnú show kapely Rammstein je takmer nemožné. Slávni metalisti z Nemecka posúvajú vizuálnu latku s každým ďalším unikátnym vystúpením vyššie a vyššie. Renomovaný švédsky režisér Jonas Akerlund sa o to pokúsil a na kameru zachytil parížsky koncert z marca roku 2012. Halu Bercy vtedy zaplnili tisíce fanúšikov, ktorí sa stali svedkami neopakovateľného zážitku. Koncertný film Rammstein v Paríži je hostinou pre zmysly, je to temná kontroverzná rozprávka a benzínom nasiaknutá show, ktorej podtitulom by mohlo byť ´neskúšajte to doma´.

Odvážny vizuálny zážitok sľubuje už filmografia Jonasa Akerlunda, významného autora hudobných videoklipov. Preslávil sa už v roku 1997 ostrým videoklipom ku skladbe „Smack My Bitch Up“ kapely Prodigy. Medzi ďalšie jeho diskutované diela patrí kontroverzný pornografický klip k piesni „Pussy“ Rammsteinov, alebo videoklip k singlu „Telephone“ Lady Gaga. Za videoklip k Madonninej piesni „Ray of Light“ získal v 90. rokoch Grammy.

Vstupenky na koncert Rammstein v Paríži sú v predaji online a na pokladniach kín. 

V kinách na divákov čaká pohodlné sedenie, dokonalý zvuk a skvelý obraz!

Jednoducho – maximálny hudobný zážitok! 

Viac informácií a predaj vstupeniek na cine-max.sk   

    a v kinách CINEMAX v mestách Banská Bystrica, Bratislava, Dunajská Streda, Košice, Nitra, Poprad, Prešov, Skalica, Trenčín, Trnava a Žilina      

Tešíme sa na vašu návštevu

 

Barbora Menzl Drobná, CINEMAX


Viac o CINEMAX