5. narodeniny


11.12.2012 - 11.12.2012


























Oslava 5.narodenín ZOC MAX Žilina

V nedeľu popoludní 9.decembra sa uskutočnila oslava 5.narodenín ZOC MAX, ktorá bola spojená s príchodom sv. Mikuláša a čerta do nášho centra. Narodeniny sme mali my, no obdarovaní ste boli vy. V bohatom programe vystúpili deti zo Základnej umeleckej školy Ferka Špániho v Žiline, Súkromnázákladná umelecká škola – pobočka Žilina, svoje umenie predviedli i profesionáli z Tanečnej školy
Petra Ciekera. Hudobným hosťom bol spevák Marcel Palonder, ktorý zaspieval pár vianočných piesní zo svojho nepredajného albumu a odkrojil prvý kúsok narodeninovej torty, ktorú sme rozdávali návštevníkom. Prijemným popoludním sprevádzal moderátor, deti i dospelí súťažili o hodnotné ceny od našich sponzorov. Návštevníci sa mohli odfotografovať so sv. Mikulášom a čertom a svoju fotografiu si odniesť domov, zabezpečené bolo i maľovanie na tvár pre deti. Na záver podujatie vyvrcholilo tradičným narodeninovým ohňostrojom.

Za pomoc a podporu pri organizovaní narodeninovej oslavy ďakujeme: Šperk Holíč, BEPON, HZH Adidas, Sportisimo, New Yorker, AlpinePro, Nábytok SANAS, Mäsovýroba Štefan Knižka, Berry +, Autoumyváreň MAX, Cropp Town, RESERVED, Esotiq, FOTOLAB, Print Track, Exisport, Northland, Marrionnaud, Cukráreň SOFIA a Noviny Žilinec, TEMPO Supermarket , FOTOLOOK + Žilinský večerník a fotografka Mária Koczová.