Náš blog

KAMARÁTKY DO DAŽĎA

Sú tu s nami, keď sa chceme zabaviť, rozptýliť, keď potrebujeme poradiť aj si trochu poklebetiť. S najlepšími kamarátkami sa jednoducho kráča životom veselšie. Aby ste si so svojimi spriaznenými dušami spoločné vychádzky za kávičkou či drobnými debatami užili aj počas daždivej jesene, nechajte sa inšpirovať novou kolekciou z dielne CCC. Uvidíte, že pojem „kamarátky do dažďa“ dostane úplne nový rozmer.

Čítať viac

Pridal CCC v kategórii Fashion , pridané 23.09.2019

Kedysi boli pre ženy tabu, dnes ich nosí každá

Kedysi boli pre ženy tabu, dnes ich nosí každá

Len máloktorý módny kus prešiel tak rozsiahlym vývojom ako tenisky. Za čosi viac než jedno storočie si vyšliapali cestu z prašných ulíc cez športové štadióny až na módne móla. Ako bežnú súčasť kolekcií ich dnes uvádza nejedna prestížna svetová značka. Hoci ich dnes vnímame ako bežnú dennú obuv, prvý „ženský model“ uzrel svetlo sveta až v 80. rokoch minulého storočia.

Tenisky? Symbol štrajku

Čítať viac

Pridal v kategórii Fashion , pridané 11.03.2019

Nebojte sa extravagancie a vyšperkujte svoj šatník

Každá žena miluje listovať v módnych magazínoch, v ktorých si vychutnáva pohľad na dokonalé oblečené modelky v exkluzívnych a často provokatívnych kúskoch. Lenže nie každá žena má i odvahu vyjsť v takýchto kúskoch na ulicu v reálnom živote. Nebojte sa byť odvážne a experimentujte s výraznejšími kúskami. Uvidíte, že si to všimne aj okolie a stanete sa skutočnou Femme Fatale, ktorú všetci obdivujú.

 

Čítať viac

Pridal v kategórii Fashion , pridané 14.08.2018

Víťazka Blogera roka 2018 v kategórii Fashion je už známa. Janatini opätovne obhájila svoje prvenstvo

Štvrtý ročník súťaže Bloger roka 2018 sa pomaly blíži k svojmu finále a mená viacerých víťazov sú už známe. Kým v niektorých kategóriách zahviezdili na popredných miestach nové tváre, v kategórii Fashion oslavuje svoje druhé víťazstvo za sebou módna blogerka a stylistka Jana Tomas, známa aj pod prezývkou Janatini.

 

Čítať viac

Pridal v kategórii Fashion , pridané 29.06.2018

Letné účesy, vďaka ktorým nebudete sedieť v kúte.

Letné teploty a slnečné lúče v nás prebúdzajú viac slobody a nespútanosti, viac si trúfneme odhaliť, experimentovať...  Ak uvažujete nad zmenou účesu, teraz je na to ten najvhodnejší čas. Prinášame vám TOP vychytávky tohto leta, s ktorými zaručene neostanete sedieť v kúte.

Čítať viac

Pridal v kategórii Fashion , pridané 19.07.2017

Toto leto zabudnite na vysoké topánky. Trendom je pohodlnosť.

Za celé tie roky sme si my ženy už uvedomili, že niet nad pohodlnú obuv. A to najmä v lete. Akokoľvek krásne sú tie letné sandáliky usmievajúce sa na nás z výkladu, pokiaľ majú viac ako 7cm podpätok je veľmi pravdepodobné, že nás po jednom - dvoch použitiach omrzia. Koho by bavilo neustále riešiť krvavé otlaky a boľavé chodidlá?

Každopádne nezúfajte. Aj pohodlné topánky môžu byť trendy. Presne tak tomu je toto leto, kedy nám obchody ponúkajú neobmedzené variácie nízkych sandál, žabiek, espadrilliek či topánok na platforme.

My vám prinášame prehľad aktuálnych trendov letnej obuvi na rok 2017.

Čítať viac

Pridal v kategórii Fashion , pridané 20.06.2017

Módne trendy na jar 2017 (2. časť)

A je tu pokračovanie prvého dielu – módne trendy na jar 2017. Dozviete sa, ktorý štýl je opäť v kurze, aké farby na nechty sú „must-have“ pre tohtoročnú sezónu a aké doplnky by určite nemali chýbať ani vo Vašom šatníku.

Čítať viac

Pridal v kategórii Fashion , pridané 15.05.2017

Módne trendy na jar 2017

Začiatok apríla sa niesol v príjemných teplotách, ktoré v posledných dňoch trocha poklesli. Ale Vaša nálada rozhodne klesať nemusí, pretože teplejšie dni a aj noci sú otázkou už len pár hodín. A ako sa na takéto slnečné dni pripraviť? Čo si obliecť? Čo sa nosí? Pripravili sme pre Vás prehľad trendov a štýlov na túto jarnú sezónu. 

Čítať viac

Pridal A. Harská v kategórii Fashion , pridané 04.05.2017

Módny dizajn na Slovensku (2. diel)

Nedávno sme písali o slovenskej návrhárke Petre Pršovej, ktorá nám poodhalila rúšku tajomného sveta módnych dizajnérov.
Dnes Vám predstavíme ďalšiu skvelú návrhárku, Veroniku Kostkovú, ktorá taktiež pochádza z mesta módy – z Trenčína a čo viac, s Petrou sú nerozlučné kamarátky. Hoci majú spoločný ateliér, každá má svoj osobitný štýl tvorby. Veronika sa v poslednej dobe viac zamerala na tvorbu „snov“  a to návrhy svadobných šiat a doplnkov. Poďme sa pozrieť do Veronikinho rozprávkového sveta nadýchaných slávnostných látok a jedinečných doplnkov.

Čítať viac

Pridal A. Harská v kategórii Fashion , pridané 22.03.2017